Anne Kedinin Nöbeti: Yavruları Kurtarılana Kadar Aracın Başından Ayrılmadı

Anne Kedinin Nöbeti: Yavruları Kurtarılana Kadar Aracın Başından Ayrılmadı

Erzurum’da bir otomobilin motor bölümünde mahsur kalan 4 yavru kedi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Olay, bir iş yerinin önünde park halindeki araçtan gelen seslerin fark edilmesi üzerine Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildirilmesiyle ortaya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, motor kısmına sıkışan yavruları zarar vermeden çıkarmak için uzun süre çalıştı. Bu sırada anne kedi, ekiplerin müdahalesini yakından takip etti ve aracın yanından ayrılmadı.

Saatler süren çalışmanın ardından yavrular güvenli şekilde kurtarıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan bir itfaiye görevlisi, “Anneleriyle birlikte yavruları itfaiye müdürlüğüne götüreceğiz. Oradan belediyemize ait Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edeceğiz,” dedi.

Anne ve yavruları, ekipler tarafından koruma altına alınarak güvenli bir şekilde yeni yaşam alanlarına ulaştırıldı.                                                                                   


Kaynak: Sözcü Gazetesi

20/06/2025

Keditörün Önerisi

Kediler Alemi

Oyunun Kuralı Değişiyor!

07.01.2021

Bu haber kedilerle doğrudan ilgili değil. Ancak dolaylı yoldan da olsa onları ilgilendiriyor. ...

İran Kedisi

21.10.2022

Uzun yumuşak tüyleri ve kocaman gözleri ile dünyanın en popüler kedi ırkları arasında yer ...

KEDİCİ AŞKINA ARA

EN YENİLER

TÜRKİYE'NİN KEDİ HASTANESİ

KEDİCİ FACEBOOK

KEDİCİ TWITTER