Selde Mahsur Kalan İnek Kurtarıldı

Selde Mahsur Kalan İnek Kurtarıldı

Kastamonu’nun Abana ilçesinde 2 gün önce sel sularında mahsur kalan inek, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

11 Ağustos’ta etkili olan yağış sonucu meydana gelen sel felaketinde Abana, Azdavay, Cide, Bozkurt, Küre ve İnebolu ilçelerinde birçok insan ve hayvan selden etkilendi. Onlarca ev ve işyeri sular altında kaldı. 2 gün önce Abana ilçesinden Satı Aşkaroğlu’nun ineği sele kapılarak sürüklendi. Derede mahsur kalan inek için bugün kurtarma çalışması başlatıldı.

Kurtarma çalışması 2 saat sürdü

Suya giren Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve itfaiye ekipleri, ineğe halatlar giydirerek kıyıya doğru götürmeye çalıştı. Daha sonra bölgeye gelen vinç yardımıyla inek yukarıya çıkarıldı. Yaklaşık 2 saat süren kurtarma operasyonu, vatandaşlardan takdir topladı.

16/08/2021

Keditörün Önerisi

Kedim Beni Seviyor Mu?

26.06.2021

Kedilerin cinsleri, karakterleri, fiziki yapıları birbirlerinden farklıdır. Kimi kediler çok ...

Kediler Alemi

Kaplumbağalar

13.08.2021

Kaplumbağalar sırtındaki kalın kabukla dikkatleri üzerine çeken canlılardır. ...

Kedilerin Mucizevi Dili

20.04.2023

Kediciler iyi bilir ki kedilerin dili dikenlidir. Kendini temizlemek için dikenli diliyle epey ...