Hayvanseverleri Kızdıran Tebligat

Kış geldi ve sokakta yaşayan sevimli dostlarımız için zorlu yaşam koşulları başladı. Minik dostlarımız soğuk kış günlerini sokakta geçirmek zorunda kalıyor. Kediciler olarak isteriz ki havalar soğuduğunda sokakta hiçbir hayvan üşümesin, hiçbir hayvan aç kalmasın. Buna çare olmak istediğimizde ise, onlar için tek yapabileceğimiz korunaklı bir yuva. İşte biz Kediciler gibi düşünen Ankara’da bir sitenin sakinleri, bahçelerine sokaktaki canlar için kedi kulübesi koydu. Ancak belediye tarafından site yönetimine gönderilen tebligatta, kedi kulübesinin kaldırılması istendi.
BirGün’ün haberine göre; Mamak Belediyesi, bir site bahçesinde yaşayan kediler için bulunan kedi kulübesinin kaldırılması ve bahçeye mama bırakılmaması için site yönetimine tebligat yolladı.
Tebligatta, çeşitli mamaların bırakılması halinde idari işlem yapılacağı belirtildi.
Gönderilen tebligatta şu ifadeler yer aldı:
"Siteniz içerisinde bulunan kediler için yapılmış kulübenin kaldırılması, site bahçesine gelişi güzel yemek atıkları ve çeşitli mamaların bırakılmaması, aksi takdirde Zabıta ve Kürşat Kabahatler Talimatnamesinin ilgili maddelerince hakkınızda idari işlem yapılacaktır."
KEDİCİ AŞKINA ARA
EN YENİLER
Bir Kedinin İlkyardım Çantası - Aynil Furtun
25.02.2021Onlarla Yaşam - Ahmet Ufuk Işık
25.02.2021Kediler Neden Güzeldir? - Ebru Erdemoğlu
25.02.2021Yoga Ve Büyük Kediler - Ferhan Yüksel
24.02.2021Su Gibi Ömrümüz Olsun! - Banu Topalakçı
24.02.2021Kediler de Değişti - Yıldız Kaşıkçı
24.02.2021Kedi Dili ve Yapay Seçilim - Alp Akoğlu
24.02.2021TÜRKİYE'NİN KEDİ HASTANESİ
