Kapısı 10 saniye açık unutulan binadaki kedi çalındı

Kapısı 10 saniye açık unutulan binadaki kedi çalındı

İstanbul Arnavutköy’de dış kapıyı kısa süreliğine açık unutan ailenin 10 ay önce sahiplendikleri kedilerinin çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yaşayan Öztürk Ailesi'nin 10 ay önce sahiplendiği, kimliği ve çipi bulunan "Bulut" isimli kedileri, geçtiğimiz günlerde binaya giren bir kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansırken, aile olayı polise bildirerek şikayette bulundu.

 

4 YAŞINDAKİ OĞLU KAPIYI AÇINCA KEDİYİ ALIP KAÇTILAR

Yaşananları anlatan Gökhan Öztürk, “Binamıza bir hırsız giriyor. 4 yaşındaki oğlum kapıyı 10 saniyeliğine açtığında, o an kedimizi alıp kaçıyor. Dışarıda başka birinin beklediğini de gördük, kediyi alıp uzaklaşıyorlar. Herkese sorduk ama kimseyi tanımıyor. Kedimizi çaldılar ve oğlum sürekli ağlıyor. Polise başvurarak şikayetimizi ilettik. Bulut, 10 aydır ailemizin bir parçası gibiydi. Kendi imkanlarımla kamera kayıtlarını topladım, veterinerlere ve her yere başvurdum ama onu bulamadım,” dedi. 

22/10/2024

Keditörün Önerisi

Kediler Alemi

KEDİCİKLER NASIL UÇUYOR?

07.08.2023

Yaz mevsimindeyiz. Yılın bu mevsiminde diğer zamanlara oranla daha sık seyahat ediyoruz. En ...

Roller Farklı Oyun Aynı

23.05.2022

Bu cennet vatanda sağcı solcu, alevi sünni, Türk Kürt, ayrımcılığı on binlerce can aldı. ...

Kedicilerin Günlük Rutini

22.11.2022

Kediciler gün içinde kedisine nasıl vakit ayırmalı, neler yapmalı, bir gününü kedinizle ...

Kediniz Neden Oynamıyor?

18.05.2023

Kedinizin oyun oynamadığını ve uzun saatler uyuduğunu fark ettiniz. Elbette bu davranışı ...