Akut'un Arama Köpeği 'Bob' Cana Can Katıyor - Seda Tuncel

İzmir depreminde enkaz çalışmalarını sürdüren AKUT, ekibin K-9 arama köpeği ‘Bob’ ile hayat kurtarmaya devam ediyor.
Ekipler gerçekleşen yıkıcı depremde İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan ve depremin ardından yana doğru esneyen ve yıkılma tehlikesi bulunan, 3 vincin desteğiyle ayakta durabilen Yılmaz Erbek Apartmanı'nın enkazında bulunan bir kediyi kurtarmak için çalışma başlattı.
En fazla hasar gören binalardan olan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın zemin kattaki enkazında çalışan ekipler, K-9 arama köpeği ‘Bob’un bir noktadan koku alması üstüne o alana yoğunlaştı. Betonların arasında tasmalı bir kediyle karşılaşan kurtarma ekibi kediye ‘Umut’ adını verdi.
Yine İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nda ise biri hamile dört kedi kurtarıldı. Kurtarıldıktan sonra sahibine teslim edilen kedilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
KEDİCİ AŞKINA ARA
EN YENİLER
Kedilerde Hipertiroidizm- Süleyman Seringen
27.02.2021Gezgin Kedi Bangkok’ta - Yeşim Özcan
27.02.2021Afrika Yaban Kedisi - Fulya Köse
27.02.2021Maya’nın Hikayesi - Bilge Can
26.02.2021Kedileri Eşlerinden Daha Çok Seviyorlar
26.02.2021Kedili Yolculuk - Nurşah Şentürk
26.02.2021Kediler ve Müzik
26.02.2021TÜRKİYE'NİN KEDİ HASTANESİ
