Kaçak Kedi 18 Gün Havaalanında Yaşadı

Kaçak Kedi 18 Gün Havaalanında Yaşadı

ABD'nin New York şehrinden sahibiyle İtalya'ya gitmesi gereken ancak kedi taşıma çantasından kaçan Etorre, John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nda 18 gün sonra bulundu.

Salvatore Fazio ağustosun sonunda İtalya'ya gittiğinde havalimanında kötü bir sürprizle karşılaştı. Zira Fazio kargoyu kontrol ettiğinde kedisi Etorre'nin kendisiyle gelmediğini gördü. Yetkililerle temasa geçen şanssız adam, hayvanın kaçtığını ve uçağa hiç binmediğini öğrendi.

Kediyi aramaya başlayan ekipten John Debacker, epey zaman geçtiği için ilk başta umutlu olmadıklarını belirtti ancak buna rağmen vazgeçmeyen Debacker, havalimanında bir tuzak kurdu. Sadece saatler sonra tuzak başarılı oldu ve Etorre yakalandı.

Biraz zayıfladığı görülen ve burnunda birkaç çizik olan Ettore'nin, bunun dışında tamamen sağlıklı olduğu açıklandı.

24/09/2021

Keditörün Önerisi

Kedilerin Hediyeleri

09.06.2023

Kedilerin kemirgen arkadaşları ile eski bir rekabeti olsa da, birçok Kedici hala merak ediyor: ...

Kediler Alemi

Uykucu Kediler

20.09.2022

Evde yaşayan kediler günde ortalama 15 saat uyur, hatta bazı kediler günün yaklaşık 20 ...