Gemide Dünyaya Gelen Tayfa Kedi ‘Lolipop’

Gemide Dünyaya Gelen Tayfa Kedi ‘Lolipop’

İstanbul'da bir geminin çalışanları tarafından sahiplenilen "Lolipop" isimli kedi, tayfanın yol arkadaşı oldu. Taşımacılık alanında faaliyet gösteren gemide 10 aydır liman liman dolaşan "Lolipop" mürettebatla yemek yiyip onlarla uyuyor.

Deniz taşımacılığı ve nakliyat alanında faaliyet gösteren özel bir firmaya ait gemide görevli Mahsun Arslan ve Kutbettin Kar, Haydarpaşa Limanı'nda bulundukları sırada gemiye gelen kediye su ve yiyecek verdi. Kedinin hamile olduğunu fark eden Arslan ve Kar, gemiden ayrılmayan kediyi birkaç gün boyunca beslemeye devam etti. Bir süre sonra doğum yapan kedinin 5 yavrusu oldu.

Anneleriyle birlikte yavrularını da beslemeye başlayan çalışanlar, büyüyen yavrulardan 4'ünü sahiplendirdi, birini de kendilerine arkadaşlık yapması için gemide bıraktı. "Lolipop" adını verdikleri yavruya gemide yer hazırlayan Arslan ve Kar, tüm ihtiyaçlarını karşıladıkları kediyle birlikte mesai yapıyor. Yaklaşık 10 aydır gemide yaşayan ve Türkiye'nin birçok limanını gören "Lolipop" tayfanın yol arkadaşı oldu.

01/01/2022

Keditörün Önerisi

Kedici Ol, Terk Etme!

19.07.2021

Bazı insanlar, kedici olmanın ona ömür boyu huzurlu, güvenli ve sevgi dolu bir ortam ...

Kediler Alemi

Kediniz Mutlu Mu?

25.03.2023

Kanada’da hayvan sağlığı teknolojisi şirketi Sylvester.ai, bir kedinin acı hissedip ...

KEDİCİ AŞKINA ARA

EN YENİLER

TÜRKİYE'NİN KEDİ HASTANESİ

KEDİCİ FACEBOOK

KEDİCİ TWITTER