Selde Mahsur Kalan İnek Kurtarıldı

Selde Mahsur Kalan İnek Kurtarıldı

Kastamonu’nun Abana ilçesinde 2 gün önce sel sularında mahsur kalan inek, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

11 Ağustos’ta etkili olan yağış sonucu meydana gelen sel felaketinde Abana, Azdavay, Cide, Bozkurt, Küre ve İnebolu ilçelerinde birçok insan ve hayvan selden etkilendi. Onlarca ev ve işyeri sular altında kaldı. 2 gün önce Abana ilçesinden Satı Aşkaroğlu’nun ineği sele kapılarak sürüklendi. Derede mahsur kalan inek için bugün kurtarma çalışması başlatıldı.

Kurtarma çalışması 2 saat sürdü

Suya giren Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve itfaiye ekipleri, ineğe halatlar giydirerek kıyıya doğru götürmeye çalıştı. Daha sonra bölgeye gelen vinç yardımıyla inek yukarıya çıkarıldı. Yaklaşık 2 saat süren kurtarma operasyonu, vatandaşlardan takdir topladı.

16/08/2021

Keditörün Önerisi

Kediniz Size Güveniyor mu?

15.08.2023

Güven her ilişkinin temel taşıdır. İnsanlar arasında güven olmadan ilişkilerin bir ...

Kirli Derslere Katılıyor

19.10.2021

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki Hatice Özkan'ın, torununa doğum ...

Kediler Alemi

Kedilerin Burnu Neden Akar?

27.12.2022

Kediler bizler gibi konuşamadıkları için sağlık durumları konusunda bilgi sahibi olabilmenin ...

Nazar - Ferhan Yüksel

15.02.2021

Kedinizin genel beden tipini, potansiyel hastalıklarını ve ilerleme derecesini gözlerinden ...

SENİN PATİN HANGİSİ?

16.07.2023

SENİN PATİN HANGİSİ?Her kedinin pati rengi farklıdır. Peki bunu biliyor muydunuz?Biz ...